Kuharska delavnica: Pripravljamo in pečemo iz prosa
Kuharska delavnica: Pripravljamo in pečemo iz prosa
4. 10. 2023
Izbrisan U.
130
Kulinarika, Tečaj, delavnica, predavanje, VeGeC - večgeneracijski center
Vstop prost
Rogoška cesta 60, 2204 Miklavž na Dravskem polju
Termini
11.10.2023 (sreda) ob 10:00
V okviru sodelovanja z Botaničnim vrtom Univerze Maribor, bomo pripravili kuharsko delavnico na temo prosa, ki je v našem jedilniku zapostavljeno.
Delavnico pripravljamo za dogodek Življenje, običaji in kulinarika, ki bo v soboto 14. oktobra v Botaničnem vrtu.
Letošnje leto je mednarodno leto Prosa - najstarejša kultivirana rastlina in izhaja iz srednje Azije in je vsestransko žito, ki blagodejno vpliva na človeka.
V naši kuhinji bomo pripravili brezgrešne Rafaelo kroglice in mufine. Delavnico bo vodila Simona Cunk.
Delavnico pripravljamo za dogodek Življenje, običaji in kulinarika, ki bo v soboto 14. oktobra v Botaničnem vrtu.
Letošnje leto je mednarodno leto Prosa - najstarejša kultivirana rastlina in izhaja iz srednje Azije in je vsestransko žito, ki blagodejno vpliva na človeka.
V naši kuhinji bomo pripravili brezgrešne Rafaelo kroglice in mufine. Delavnico bo vodila Simona Cunk.
Dokumenti, priloge
Klikni tukaj za prikaz prilog