Vabljeni na TRUBARJEV KNJIŽNI DAN IN V KULINARIČNO PRETEKLOST NA POHORSKO TRŽNICO

Metka O. 287
Termini
26.10.2019 ob 09.00

Poročilo o dogodku

Prelep jesenski dan je na tržnico privabil množico ljudi. K običajni ponudbi, ki je vsako soboto, smo tokrat obeležili še dan reformacije, ki smo ga poimenovali Trubarjev knjižni dan.
Na stojnici so si lahko obiskovalci ogledali Abecednik in Katekizem, ter izvedeli zanimivosti o Trubarjevem življenju.Kot popestritev za najmlajše smo pripravili branje pravljice pod krošnjami. Ker pa smo vsi po duši še vedno otroci, so se poslušanju pridružili tudi starejši in varovanci zavoda VDC Polž, ki so naši novi sovaščani.
Na stojnici, kjer je bilo možno knjige podariti , zamenjati ali pa samo prelistati, je svoje lastnike zamenjalo dosti knjig. Najhitreje so lastnike zamenjale otroške slikanice in nekaj starih knjig iz obdobja pred vojno, knjige, ki pa so ostale brez lastnikov, so dobile svoj dom na knjižnih policah "BERI ME, KO ČAKAŠ"
Dokumenti, priloge
Klikni tukaj za prikaz prilog

Dogodki v občini

Dogodki v regiji

Piškotki
Spletno stran za nemoteno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za delovanje uporablja samo nujno potrebne piškotke za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.